8 tips til professionel kvalitet ansigtsmaling

Børn i alle aldre elsker at have deres ansigter malet (især de yngre!), så det er det perfekte ting at lære hvordan man kan gøre, hvis du har unge børn… eller du planlægger at have en fødselsdagsfest for dine børn.

Med dette i tankerne, har jeg udarbejdet et par tips til folk lige er startet ud i ansigtsmaling. Her er de:

1) Hvis du maler et design, der har bør for et stort område at være dækket med maling, skal du bruge en svamp i stedet for en pensel. Hvorfor? Fordi anvende maling med en svamp betyder det vil tørre hurtigere. Det er en god ide at have et par svampe afsat hvis du skal bruge forskellige farver, fordi det betyder, du ikke behøver at forsøge at rense svamp for hver farve…, som ville tage tid.

2) altid lade den første farve, tør, før du begynder at male på et sekund! Hvis du glemmer at vente på det tørre, de farver vil mest sandsynlige mix og du nødt til at starte forfra igen.

3) Sørg for at vide, hvad du ønsker den færdige ansigt til at se ud. Ikke mak det op som du går langs. Du skal være i stand til at male ansigter temmelig hurtigt, som hvis du har børn, du allerede ved at børn ikke altid meget tålmodig… og de kan få kede eller rastløs hvis du tænker på hvad man skal male næste.

4) hvis ikke du er god til maling frihånds endnu, Vær ikke bange for at bruge en stencil. Du kan få stencils af stjerner, hjerter, blomster og alle slags ting. Disse er perfekte til stencilling på en kind. Du skal bruge stencils i forskellige størrelser til at rumme forskellige ansigt størrelser.

5) Hvis du vil have noget hurtigere end stencilling, hvorfor ikke prøve midlertidige tatoveringer? Kontroller, at personens hud ikke reagerer dårligt til det første, ved at stille dem (eller deres forældre)… eller teste den på et lille område først.

6) Hvis du har en linje af børn klar til at have deres ansigter, malet, bede dem om at tænke på hvad de gerne et par minutter før dens faktisk deres tur. Du ønsker ikke at blive forsinket mens hvert barn tænker på hvad han eller hun vil have malet på deres ansigt.

7) Husk at have et spejl med dig på alle tidspunkter, så du kan vise personen hvad du har malet, og at sikre, at de er tilfreds med dit arbejde.

8) professionel Ansigtssminke maling og fase kan være ganske dyrt, især hvis du planlægger at male en masse ansigter. Du kan lave din egen simple ansigt male med billigere ingredienser. En hurtig søgning på Google finder du masser af ideer, som du kan bruge til at gøre dit eget ansigt til at male med. Husk på, dette ikke vil være så god som professionel ansigtsmaling, så hvis du har råd til det… Jeg ville råd du får den professionelle ting.

De dig gå, det er min 8 tips en for professionel ansigtsmaling! Jeg håber, du fandt dem nyttige.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.