Auto forsikring: politik Basics

Et kort resume af auto forsikring vilkår og deres betydninger til at hjælpe dig med at vælge dækningen rigtige for dig.

Indeholder oplysninger om politik Basics, ansvar, medicinsk betaling, underforsikret bilist og uforsikrede bilist samt personlig skade beskyttelse (PIP), kollision dækning og omfattende dækning

Har du nogensinde undret dig over hvad dæknings du virkelig har brug for i din bilforsikring og hvad alle de tekniske termer præcis mener? Her er en kort oversigt, der kan hjælpe dig med at afgøre, hvilken dækning er at vælge og forstå din bedre Bilforsikring.

Auto forsikringsdæknings skal du have

Ansvar

Dette er en dækning skal du have ved lov uanset hvilket land du bor i. Det dækker udgifter til skade og skade andre som følge af en ulykke forårsaget af dig.

For at opnå dette kombinerer ansvar to politikker, legemsbeskadigelse ansvar og ejendom skader ansvar.

Medicinsk betalinger dækning

Denne dækning skal primært dække udgifter til lægebehandling for mennesker end du i dit køretøj, der lider personskade i en overdækket ulykke. Forsikringsselskaber fremme hurtig anvendelse af sådanne dækning til at sikre, at den skadelidte er passet så hurtigt som muligt at forhindre dem i ønsker at sagsøge driver skyld. Afhængigt af politikken, der kan være erstatning for tabt arbejdsfortjeneste også.

Underforsikret og uforsikrede bilist forsikring

Men oftest sætter sammen, er det to særskilte politikker. De er nødvendige for disse hændelser, hvor føreren ikke har nogen forsikring eller hans eller hendes Forsikringen dækker kun en del af udgifterne. Uforsikrede bilist forsikring dækker dine udgifter, når anden chaufføren har ingen ansvar presseomtale.

Underforsikret bilist forsikring dækker den del af dine udgifter til lægebehandling, der er omfattet af den anden chauffør dækning (på grund af en maksimal dækning, der er alt for lav).

De fleste stater kræver ikke nogen af disse politikker, men nogle kræver en eller anden og endnu andre kræver selv du at have både.

Auto forsikringsdækning du måske gerne have

Personskade beskyttelse dækning (PIP)

PIP omfatter sådanne ting som tabt arbejdsfortjeneste, Børnepasning udgifter, smerte og lidelse og begravelsesudgifter på grund af skade eller død i en bilulykke. Disse er normalt ikke dækket af medicinsk betalinger dækning (se ovenfor).

PIP er påkrævet i mest “uden skyld” stater samt i Maryland, Delaware og Oregon. (Ingen af disse stater bruger en ren objektivt system, som ville betyde at hver chauffør er dækket af deres egen forsikring og ingen kan nogensinde blive sagsøgt for erstatning. I stedet, retssager er tilladt i visse tilfælde).

Kollision dækning

Denne dækning betaler for reparation eller udskiftning på din bil efter en ulykke, som du var skyld. Afhængigt af politik, kan du blive forpligtet til at betale en selvrisiko.

Denne dækning er ikke påkrævet ved lov i enhver stat, men anbefales til nyere biler og kan være nødvendig, hvis der er pant på bilen.

Omfattende dækning

Hvis din bil er beskadiget som følge af kollision med et dyr, brand eller tyveri af en ukendt part eller skaden er forårsaget af hvad der generelt betegnes som en “handling af Gud”, reparationer bliver betalt for, hvis du har denne form for dækning. Afhængigt af politik gælder en selvrisiko.

Ligesom kollision dækning, omfattende dækning er ikke obligatorisk i enhver stat, men kan være påkrævet, hvis en pant på bilen og anbefales til nyere køretøjer.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.