Millionær Master Plan: Et strategisk koncept For succes

Er der et blueprint til succes? Kan mennesker opnår stor succes følge en meget afgrænset og specifik sti for at opnå deres resultater? Hvis ja, hvorfor er det så svært for andre at duplikere det? Disse spørgsmål og meget mere besvares i The Millionaire Master Plan – en 6-trins plan for at opnå succes i ethvert erhverv.

Uddrag fra millionær behovsplanen:

Få betalt for professionelle, amatører ikke

Det har altid undrer mig, at så mange mennesker nægter at vende pro. Folk på alle områder, især salg, synes at glemme at engagere sig i noget, der rent faktisk skaber rigdom eller cash flow. I Network Marketing, ligesom golf, millioner deltage i amatør aktiviteter og en lille håndfuld tjene den enorme kontrol. Forskellen er i Network Marketing, alle får til at vælge at være en professionel uanset erfaring, talent eller praksis. Stadig mange folk nægter at gøre professionelle netværk. Det er nemmere at blive amatør. Desværre, amatører er ikke betalt. Jeg har aldrig stødt på et firma i feltet eller for sags skyld i enhver salg industri, der belønner folk til at gøre andet end at sælge et produkt eller en service eller rekruttere andre for at gøre dette.

Fagfolk gøre hvad betaler og amatører gøre alt andet. Mennesker over hele verden, som er forarget over manglende kontakt mig. Normalt de har læst en af mine bøger og ønsker hjælp indkredse årsagerne til deres fiasko. De generelt begynder ved at beskrive, hvad de har gjort og jeg lytte, som de beskriver en litani af amatør aktiviteter. Når de har afsluttet deres historier, bede jeg blot dem om, hvor mange mennesker de bedt om at købe deres produkt dag, eller hvor mange mennesker de forsøgte at rekruttere på deres frontline. Mange har gode undskyldninger for at have gjort hverken og nogle handle ked af at jeg ville spørge sådanne spørgsmål.

Jeg har nogle gode nyheder for alle. For at tjene enorme kontrol, har brug for du kun deltage i faglige aktiviteter for en kort tid hver dag. To timer skal gøre det. Det er om hvor meget Tiger Woods faktisk spiller golf i professionelle turneringer. Gennemsnitlig hans tid og han tilbringer omkring 2 timer om dagen, 10 måneder om året deltager i professionelle spil. Disse to timer af professionalisme hver dag resultere i alle hans indkomst, herunder påtegninger fra kurset. Faktisk var han at spille amateur golf 10 timer om dagen for 12 måneder om året han ikke ville tjene de store penge.

Så betale venligst være opmærksom på. Ingen i vores branche er kompenseret for at besøge med upline ledere. Ingen er betalt til at deltage i blandere, se tv, besøg med cross-line distributører eller forretningsforbindelser, surfe på nettet, spille videospil eller lufte deres hunde. Ingen af os får nogen løn for disse amatør aktiviteter. Fagfolk engagere sig i to ting for et par timer hver dag og under to timer, de dækker så meget område som muligt. Professionel networkers tilbringe to timer en dag sælger og rekruttering, ansigt til ansigt eller telefon til telefon.

I en af de 24 High Road til succes moduler dækker vi shotgun-rekruttering strategier, der virkelig arbejde. Men for nu, er det tilstrækkeligt for at sige, være en professionel to timer om dagen. Turde bede om nye udsigter til at købe dine produkter eller sign op som forretningsforbindelser.
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.